Julia Moore » Class Schedule

Class Schedule

1st                                    2020-2021

 

8:00 (15 min)     Homeroom and Morning Meeting        

 

8:15 (150 min)         Integrated Language Arts

 

10:45 - 11:22           Lunch

 

11:25 (15 min)         Recess

 

11:50 – 12:25          LAMPS (35 min)

 

 

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Bononno

PE

Extra Recess

Library

Art

Music

House

Music

PE

Extra Recess

Library

Art

Moore

Art

Music

PE

Extra Recess

Library

Ragland

Library

Art

Music

PE

Extra Recess

Starnes

Extra Recess

Library

Art

Music

PE

 

 

12:30 (60 min)         Math

 

1:30 (45 min)           Intervention

                 

2:15 (30 min)           Recess/Snack

 

2:45                        Dismissal